Inte total katastrof trots allt!

Ja, som rubrken lyder så blev inte mitt framträdande under gårdagen total katastrof trots allt! Det gick faktiskt ganska bra om man bortser från att vi lyckades anlända till Söderköping precis när det var broöppning så vi fick stå och muttra i bilkö ett bra tag. Efter ett antal minuters svordomar som icke lämpar sig för publicering så började kön röra sig med en snigels takt men så småningom kom vi fram till kyrkan. Vi kom fram lite senare än tänkt , som ni säkert förstår, men det var trots detta ingen fara på taket och vi kom fram i god tid innan det började. Isac skötte sig exemplariskt! Han var helt tyst förutom något enstaka nöjt kvitter ibland när han sulat iväg sin bok eller napp så pappa fick kravla på golvet för att hitta dem igen.

Ceremonin i sig var trevlig och tillräckligt lång/kort, beroende på hur man ser det. Totalt sett en lyckad dag!


Isac är glad i bilen


Jag sitter och sjunger och spelar i kyrkan


Gitarrstämning

Resten av kvällen spenderade vi med att titta på The Jane Austen Book Club som hade blivit så rosad. Så ofantligt bra var den dock inte, snarare rätt seg.

Idag blir det bara att ta det lugnt, eller ja, så lungt man kan ta det med en ettårig bebis och tre katter som ständigt vill ha mat! ;-)

Dagens tips: Tänk på att en överdriven konsumtion av Läkerol kan ha en milt laxerande effekt.

Kommentarer
Postat av: Tobias

Sv: dagens tips. Tur då att man har ett val när man får diaree! ;) (den kan du fundera på, ha ha)

2008-06-30 @ 20:58:08
URL: http://tobson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0