Snylta på släkten - ett framgångsrecept!

Vem har sagt att du måste ha talang eller intelligens för att bli kändis? Nej, att åka snålskjuts på släktens berömmelse fungerar också alldeles utmärkt! Här följer bara några exempel:
 
Trace Cyrus
Har man Miley Cyrus som halvsyrra och Billy Ray Cyrus som adoptivpappa så kan man minsann få ge ut skivor och kalla sig sångare även om sannolikheten att Trace skulle träffa en ton är ungefär lika stor som chansen att jag skulle skicka fan-mail till Christer Sjögren. Man kan med kända släktingar också bli bandets frontfigur trots att det enda man bidrar med är att väsa lite halvfalskt på väl valda ställen. Stackars Mason Musso (som faktiskt i alla fall kan sjunga hyfsat) får nöja sig med att spela andra fiol.
 
Tori Spelling
Tori Spelling - Beverly Hills 90210 The Complete First Season DVD Party - Arrivals
Mest känd för att ha spelat Donna, en av huvudkaraktärerna i Beverly Hills 90210. Hur blir man då skådis i en oerhört populär serie trots att man är talangmässigt handikappad? Ja, att hennes pappa Aaron Spelling är producent för- och en av cheferna vid produktionen är säkert bara ett sammanträffande.
 
George W Bush
Den enda anledningen till varför man skulle välja denna man till president för ett helt land (TVÅ gånger dessutom!) måste vara att hans far också var det. En vettig anledning är det knappast men jag kan verkligen inte komma på en annan förklaring...
 
Kelly Osbourne
Kelly måste ha tjatat hål i huvudet på stackars Ozzy om att få spela in en skiva och stå på scen. Jag kan annars inte fatta hur han tillät denna atrocitet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0