Världens sämsta låt är korad!

Vi har en klar vinnare! Av totalt 31 röster så har 13 röstat på denna låt... (Jordy kom på en stark andraplats)

Och vinnaren blev... *trumvirvel*

Cheeky Girls med The Cheeky Song (Touch My Bum)!

Motiveringen är: Att man man göra något så uselt på fullaste allvar är helt otroligt! De grälla pastellfärgerna, inzoomade pussmunnarna och de minimala silvershortsen tillsammans med ett tondövt tvillngpar som uppmanar världen att ta på deras rumpor kan inte annat än bli en fullständig katastrof!

Priserna är en engelsk ordbok och en stämapparat! Grattis Cheeky girls! Kom och hämta priserna närhelst ni vill!

Andra möjliga kandidater framkom på detta forum, bland annat Günther med den underbara Teeny Weeny String Bikini,
och en gräslig komposition med Samwell: What, what (in The Butt)Dock stod de sig slätt i konkurrensen med Cheeky girls! Dessa herrar vet ju i alla fall att de är ett skämt men den polletten verkade inte ha trillat ner hos Cheeky Girls ännu när The Cheeky Song (Touch My Bum) spelades in. Visste ni förresten att deras härliga låt fanns med på top 5 i England i 5 veckor! Som högst låg de på andra plats. De skulle också ha spelat in ett nytt album 2007 med hits som bland annat en cover på Right Said Fred's I'm Too Sexy. Dock verkar tvillingparet äntligen ha insett sin kalkonstatus, det blev ingenting med den skivan och ders officiella hemsida är numera nerlagd. Tur det...

Kommentarer
Postat av: impulsetraitor

Precis som jag trodde! Vilken hiskelig tur att deras karriär tog slut. Det värsta med alltihop är att det säkert finns någon som har sagt: "Det här låter ju sjukt bra grabbar! Det går säkert hem".

2008-07-01 @ 20:28:10
URL: http://www.impulsetraitor.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0